fitness-hero

ШТО Е ФИТНЕС?

Терминот фитнес се однесува на целосната состојба на човечкиот организам т.е. подразбира благосостојба на организмот како резултат на вежби и на исхрана. Секој клиент којшто тренира со нашиот фитнес инструктор се третира строго индивидуално и се изготвува програма прилагодена за неговата цел на остварување во врска со неговото тело. Тоа може да биде со цел слабеење, затегнување и оформување на телото, качување на мускулна маса или само одржување на физички и психички тонус.

КИНЕЗИО ЛЕНТИ

Кинези тејпинг е посебна техника со примена на специфични ленти кои овозможуваат поддршка на мускулите без да го ограничат движењето. Овие посебни ленти помагаат при болка на мускулите и спречуваат создавање оток и го намалуваат воспалението на тој начин што ја подобруваат циркулацијата на заболеното место. Лентите покрај тоа што служат за заздравување се користат и како превенција од повреди.

РЕЖИМ НА ИСХРАНА

Исхраната треба да биде избалансарина за да ги задоволи дневните потреби на организмот од минерали и витаминиВие може да го постигнете тоа со наша помош со изготвување на индивидуален режим според потребите на вашиот организам.

ФИТНЕС

Генералното мислење е дека со фитнесот се продолжува животот, ве прави посреќни и се осеќате затегнато во своето тело .Затоа нашиот велнес центар има подготвено различни опции за тренирање со цел да се чувствувате поконфортно додека ги постигнувате посакуваните резултати и облик на вашето тело.

ФИТНЕС ТРЕНИНГ (x1)

Фитнес за слабеење, фитнес за зголемување на телесната – мускулна маса, медицински фитнес, корективен фитнес, рехабилитациски фитнес.

ТРЕНИНГ СО ФИТНЕС ИНСТРУКТОР (x1)

Фитнес за слабеење, фитнес за зголемување на телесната – мускулна маса, медицински фитнес, корективен фитнес, рехабилитациски фитнес.

МЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА ЗА ФИТНЕС

Сакате да дознаете повеќе?

Edem Wellness нуди разновидни услуги.

Кликнете на копчето подолу за да добиете целосни информации и цени.

Едем Контакт