solarium-hero

СОЛАРИУМ

Најдобриот солариум во градот, Maxter v19 користи најнова напредна технологија Evollution рефлектори со UV заштита кои ви даваат максимална ефикасност, комфорт и безбедност за длабоко потемнување од само една сесија. Дизајнот со отворен стоечки стил и дигитална регулација на проток на воздух кон лицето и телото, вградено стерео радио и mp3 player Ви даваат чувство на пловење во светлина без да почувствувате високи температури за максимална удобност додека добивате совршен тен.

solarium-hero

Цена

40 мин. = 800 ден.

Промотивен пакет

70 мин. = 1000 ден.

Сакате да дознаете повеќе?

Edem Wellness нуди разновидни услуги.

Кликнете на копчето подолу за да добиете целосни информации и цени.

Едем Контакт