hero-img

За нас

Само за вас создадовме еден поразличен свет за релаксација, убавина и здравје.

Едем спа и велнес е место каде што времето застанува, а вие продолжувате на едно патување без стрес, далеку од вашето секојдневие!

massages

treatments

Едем спа и велнес е оаза на здравје и позитивна енергија!

Нашата цел

Нашата цел е заеднички да изградиме здрав баланс и хармонија меѓу вашите ум, тело и душа, да ги синхронизираме преку специјално создадена палета од:

масажи, релаксирачки и медицински третмани, рехабилитација, корективна гимнастика, фитнес програми за слабеење, третмани за убавина и индивидуално изготвен режим на исхрана.

Истовремено може да се релаксирате во сауна, парна бања, џакузи и стоечки солариум.

Едем спа и велнес – вашиот водич кон совршено здравје!

Сакате да дознаете повеќе?

Edem Wellness нуди разновидни услуги.

Кликнете на копчето подолу за да добиете целосни информации и цени.

Едем Контакт