Ние се радуваме на вашите пораки!

Не двоумете се да не контактирате.

  Локација

  Ул. Младинска бр.277

  Телефон

  072 229 299

  Сакате да дознаете повеќе?

  Edem Wellness нуди разновидни услуги.

  Кликнете на копчето подолу за да добиете целосни информации и цени.

  Едем Контакт