ПАКЕТИ

Изберете некоја од услугите подолу за комплетен опис и цени.

МЕДИЦИНСКИ ПАКЕТ

Ако сакате целосно да се збогувате со болката, потребно е континуитет и желба за оздравување, овој пакет од 6 медицински масажи е погоден за сите оние кои страдаат од хронични или акутни болки на своето тело.

4500 ден./30 мин./6 третмани
5500 ден./45 мин./6 третмани

ВЕЛНЕС ПАКЕТ

Физичката активност, сауна, арома масажа и здрава исхрана се совршена комбинација за комплетно здрав животен стил. Во пакетот се вклучени: месечна претплата за фитнес, 2 сауни (во пар) и 2 масажи.

2990 ден.

ПАКЕТ ВЕЖБИ

Вежби (8 посети) – 3600 ден.
Вежби (12 посети) – 5400 ден.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ПАКЕТ

8 Антицелулитни масажи + 2 Body Wrap – 7900 ден.

ТОНУС ПАКЕТ

4 масажи на грб и нозе + Фитнес месечна карта – 4000 ден.

СЛИМ ПАКЕТ

3 Сауни + Фитнес месечна карта – 1900 ден.

САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ?

Edem Wellness нуди разновидни услуги. Кликнете на копчето подолу за да добиете целосни информации и цени.

Контакт