Блог

Само за вас создадовме еден поразличен свет за релаксација, убавина и здравје.

М-Р Марјан Димитриев со совети како учениците правилно да ги носат училишните ранци!

Со почетокот на школската година децата почнуваат да носат доста книги и прибор во својот школски ранец.

Неправилното носење на школскиот ранец води до нарушување на статиката…

Корегирана Сколиоза и Баланс

Балансот на нашето тело е од голема важност бидејќи преку негово тестирање може да утврдиме колку добро сме “зацврстени” за земјата.

Балансот на една нога пак ни покажува дали …

Како до совршено здравје? Совети на М-р Марјан Димитриев од Струмица, сопственик на ЕДЕМ Велнес центар!

Една од моите најголеми опсесии во животот е: како до совршено здравје? Што се’ е потребно човек да прави за да ја постигне таа идеална состојба во која нашиот организам функционира совршено?